Moderna arhitektura ih voli, kupci obožavaju.

 

Klizne stijene posebno su pogodne kada želite maksimalno iskoristiti prostor u Vašem domu. Naime, sistem otvaranja je jednostavan i maksimalno funkcionalan budući da štedi svaki centimetar prostora u kojem boravimo. Klizne stijene idealne su kao panoramske, ali isto tako za povezivanje unutarnjeg i vanjskog prostora, izlaza na balkon, terasu ili vrt.

Klizne stijene imaju sve važniju ulogu u opremanju unutarnjih prostora jer suvremenom čovjeku omogućavaju da vlastiti prostor uredi višefunkcionalno. Na ovaj način i organizacija stanovanja ili rada u manjim prostorima postaje kvalitetnija jer funkcionalne grupe mogu biti odvojene ili povezane u bilo kojem trenutku, ovisno o potrebi. Upravo je to najveća kvaliteta koju donosi ugradnja kliznih stijena - one dijele i povezuju, zaklanjaju i otvaraju, zasjenjuju ili propuštaju svjetlost u prostor.

Osim velikih mogućnosti funkcionalnog organiziranja prostora, dizajnersko-oblikovne mogućnosti još su veće.

Osim kliznih stijena, koje pregrađuju prostore interijera, često se koriste i one za pregrađivanje balkona, terasa, lođa ili zimskih vrtova jer se načinom njihovog otvaranja ne zauzima dodatni prostor.

Pravilnim odabirom svakako ćete povećati kvalitetu prostora u kojem boravite.

 


 

desno-stijene-prednosti                             desno-stijene

 


 

Prilagodljivost vašim potrebama

Mogu se napraviti u varijanti od dva do šest krila koja se otvaraju prema unutra.

Osim klasičnih kliznih stijena, izrađuju se i otklopno-klizne te podizno-klizne stijene.