STANDARDNE BOJE

 

 

 

IKS-acrylcolor-2

ACRYL COLOR

 

Profili prozora u boji obilježavaju izgled vaše nekretnine na najbolji mogući način. Stambene zgrade na taj način postaju atraktivni objekti koji privlače poglede, a mogućnosti su gotovo nebrojene. Čak i nesvakidašnji dizajnerski zahtjevi ili nijanse boja više nisu nikakav problem.

Izrazite osobnost i stil, izrazite kreativnost i maštovitost - uživajte u radosti eksperimentiranja!

Nismo samo ukorak s vremenom što se tiče razvoja boja, već stalno unapređujemo i procese proizvodnje. Rezultat je još lakša, brža i isplativija realizacija različitih kombinacija vanjskih i unutarnjih dekora, mogućnost boje samo s unutarnjem strane ili vrlo privlačna ekskluzivna kombinacija akrilnih boja izvana s drvo dekorom iznutra.

Ova novost omogućuje Vam potpunu prilagodbu boje stolarije s vanjskim izgledom Vaše nekretnine i unutarnjim uređenjem prostora.

 

 

 

RAL lepeza boja

IKS-acrylcolor-4


 

Drvo dekori

Stolarija u bojama drveta unosi u vaš dom ljepotu, toplinu i prirodnost boje koje se ne trebate odreći da biste uživali u mogućnostima moderne tehnologije.

Stolariju u bojama drveta možete odabrati u jednostranoj ili obostranoj varijanti čime se dodatno naglašava dekorativni i estetski dojam pravog drveta.

IKS-acrylcolor-5